Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

Ville Perkkilä

"Hyvä pt, joka osaa hommansa. Kannustava ja asiantunteva.

Laitettiin mulle ruoka- ja liikuntapuoli kuntoon ja päästiin nopeasti niihin tavoitteisiin, jotka asetin alussa. Innostuin mm. kuntosalilla käynnistä ja jatkan ohjeiden noudattamista sopimuskauden jälkeenkin ja tulosta tulee edelleen."


Eerika Heikkilä

"Asiantunteva ja osaava liikunnan ammattilainen. Erottuu edukseen laajasta pt-valikoimasta. Panostaa selvästi asiakkaan toiveisiin ja suunnittelee ohjelman jolla saa tuloksia aikaan. Crossfit-harrastajalta iso suositus 👍🏻"

Pia Karhu

"Olen tosi tyytyväinen Timon suunnittelemaan ohjelmaan. Ei liian rankka mutta saa niin rankan kuin haluaa. Uusia harjoitteita mutta myös tuttuja. Ja kerrankin joku katsoo että ne tulee tehtyä oikein. Timon ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon, mitä myös arvostan. Kiitos! "

Kaj Nisula

"Kiitos! Todella helppoa oli aloittaa kuntosaliharjoittelu pitkän tauon jälkeen uudelleen opastuksellasi! Motivaatiokin pysyy korkealla kun ei tarvitse kantapään kautta opetella asioita 👍"

Namikka Mylläri

"Timo huomioi hienosti mun tiedot, taidot ja toiveet kuntosalin alkuohjauksessa. Sen jälkeen oli helppo aloittaa oma treeni ja jos olisin vielä uskonut Timon neuvoja, niin kävely saattais olla huomenna sujuvampaa😀 "

Mirka Heino

"Todella taitava lihaksen käsittelijä ja parasta on, kun saa ammattimaista palvelua suoraan kotiin. "

Sevabastian Silvennoinen

Suosittelen todella lämpimästi Timon personal training palveluja. Timon oma henkilökohtainen kokemus asiantuntemus puhuu puolestaan. Timo ei ole todellakaan kaavoihin kangistunut PT, vaan pyrkii jatkuvasti kehittymään. Itselle mieleistä 3kk valmennuksessa oli se, että timo haluaa keskustella asioista miltä asiakkaasta tuntuu ja mitä asiakas kokee itse. Eikä lyö vain samaa lappua kaikille ja "Tee Siitä" Timo ottaa loistavasti asiakkaan tavoitteet ja lähtökohdat huomioon ja soveltaa omaa osaamistaan, metodejaan ja näkökulmaa asiakkaan mukaan. Timo panostaa ja puhuu mielestäni kaikista tärkeimmän asian puolesta: kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jota ei saavuteta tekemällä 4 viikon pikadieettiä vaan ajattelee ns. Kestävän kehityksen kautta jolloin treenaamisesta ja ruokavaliosta ja liikunnan ilosta tulee elämäntapa, jolloin oman näkemykseni mukaan tulokset ja terveysvaikutukset ovat pysyviä ja kestäviä, eivätkä pikavoittoja! Timo ei varmastikkaan päästä sua valmentajana helpolla, mutta kiitos seisoo työn lopussa! 

Luo kotisivut ilmaiseksi!